Hoe het werkt

Simpel systeem en cadeaukaarten in jouw stijl.

MijnGiftCards.nl is jouw full-solution cadeaukaart provider. Wij regelen alles voor jouw cadeaukaart. Het bedrukken en uitgeven van jouw kaart gaat gemakkelijk via onze software. Het grootste voordeel? Je betaalt ons een maandelijks bedrag, daarom is het volledige cadeaubedrag voor jou.

Supersnel

Uitgeven, opwaarderen en afschrijven.

Via jouw eigen MijnGiftCards.nl dashboard kun je met een paar klikken cadeaukaarten uitgeven, opwaarderen en afschrijven. In jouw dashboard houd je in de gaten wat je uitgegeven hebt, en hoeveel je hebt ontvangen. Ook regel je hier precies alle rechten van je medewerkers.

Helemaal passend

Helemaal passend bij jouw bedrijf

Al onze cadeaukaarten zijn voorzien van een RFID chip. Je kunt met deze chip de cadeaukaarten opwaarderen doormiddel van tikken op de kaartlezer.

Je kunt cadeaukaarten bestellen voor een laag tarief gedrukt in jouw eigen huisstijl. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, of kostenloos een ontwerp door ons laten maken. Hoe dan ook, je krijgt een cadeaukaart die naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

In jouw dashboard kun je een voorraad-bodem instellen. Wij zorgen dat je optijd nieuwe cadeaukaarten geleverd krijgt zodra je voorraad bijna op is. Zo kom je nooit zonder cadeaukaarten te zitten.

Gebruiksvriendelijk

Duidelijk, en plug-ins voor jouw website.

Na het uitgeven van een cadeaukaart, kunnen klanten via de code op de kaart zelf hun saldo controleren op jouw eigen website. Wij bieden een plugin in iFrame vorm. De kleuren van de controle zijn aan te passen, zodat het helemaal bij jouw website past.

Voordelen

Superveel voordelen

Een abonnement bij MijnGiftCards.nl brengt superveel voordelen met zich mee. We sommen dit graag voor je op.

Duurzaam. Je bent nog eens goed bezig voor het milieu ook. Onze passen zijn gemaakt van een stevig materiaal, waardoor je deze vaker uit kan geven als een klant deze bij je inlevert.

Nieuwe klanten. Wist je dat gemiddeld 60% van de mensen een winkel bezoekt die ze niet kennen door een cadeaukaart? Jij bent er daar straks een van. Een ander leuk voordeel, gemiddeld worden 35% van de cadeaukaarten niet meer ingeleverd.

Professionaliteit. Straal professionaliteit uit met je eigen cadeaukaart op creditcard formaat. Een échte pas, in jouw huisstijl. Professioneler krijg je het niet.