Jouw eigen cadeaukaart in een handomdraai.

Professionele cadeaukaarten in jouw eigen huisstijl, vanaf €6.49/ maand.

Bekijk hoe het werkt
Waar wij voor staan

MijnGiftCards in het kort

Professioneel

Geef jouw bedrijf een professionele uitstraling met fysieke cadeaukaarten in de vorm van een pas. In jouw MijnGiftCards omgeving maak je deze gemakkelijk aan, en voer je er acties op uit.

Eenvoud

Ons systeem is enorm uitgebreid, maar toch heel gebruiksvriendelijk, en schaalbaar voor elke onderneming of je nou 1 of 100 mensen in dienst hebt. Dit allemaal voor een verassend laag tarief.

Duurzaamheid

Een cadeaukaart helemaal ingeleverd? Als deze er nog netjes uitziet, kun je deze gewoon weer uitgeven aan een volgende klant, hierdoor bespaar jij kosten, en sparen wij het milieu.

Eindelijk cadeaukaarten met mijn eigen logo. Super modern, betaalbaar voor kleine zzp'er als ik en heel gebruiksvriendelijk.

- Carolina


Voordelen

Wat wij jou kunnen bieden

Jouw eigen cadeaukaart

Je kunt bij MijnGiftCards jouw eigen cadeaukaarten bestellen met eigen opdruk, om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Geen eigen passen? Geen probleem, we bieden ook standaardkaarten aan.

Scherp tarief

MijnGiftCards is een systeem gebaseerd op een laag tarief per maand. Wij vinden het belangrijk de beste ervaring te bieden voor het uitgeven van cadeaukaarten, wij bieden verschillende paketten voor verschillende ondernemers.

Oneindig veel vestigingen

Het maakt niet uit hoeveel vestigingen je hebt, je kunt in jouw systeem personeelsleden toevoegen en beheren, zodat jij op elk moment een duidelijk overzicht van alle transacties hebt.

Inzichtelijk

In ons uitgebreide dashboard kun je alles vinden over jouw uitgegeven cadeaukaarten, huidige voorraad en alle transacties. In het dashboard kun je personeelsleden beheren, rapporten bekijken en alle acties uitvoeren op kaarten.

Statistieken

Cijfers waar we trots op zijn.

75+

Bedrijven maken op dit moment gebruik van MijnGiftCards

1.500+

Cadeaukaarten hebben wij mogen faciliteren, samen met al onze klanten.

93%

Van al onze klanten beoordeelt ons met een 9+

Nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt?

Geen probleem! Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.